středa 30. března 2016

Vítám Vás ♥

Vítám Vás na svém novém blogu! 

Hodně jsem přemýšlela, jestli se mám k této činnosti vrátit. Donutili jste mě k tomu Vy! :) 
Přišlo mi několik mailů a zpráv, kde jste se ptali co mě vedlo k tomu abych smazala všechny články, proč už nepíšu a jestli se k tomu ještě vrátím. Blog jsem zrušila hlavně kvůli minulosti, která už je za mnou, takže jsem chtěla začít s čistým štítem. Také jsem ho ke konci hodně zanedbávala, nebavil mě a byla jsem líná s tím cokoliv dělat. 

Vůbec nevím, jestli se nový blog ujme alespoň z poloviny jako ten starý. Potěšilo by mě to, ale když ne, neudělám s tím vůbec nic. Chybí mi Vaše komentáře, to že se s Vámi nemohu podělit o své radosti i starosti a tak dáááále.
Chci Vám hlavně moc poděkovat za to jak mi píšete, jak mi přejete hodně štěstí v mém osobním životě, jak vás těší že jsem zase spokojená. Děkuju za tolik milých slov, podpory a také za vykouzlení úsměvu.. znamená to pro mě opravdu hodně. Ty nejlepší lidi jsou vždycky daleko ..

Tááákže, budu moc ráda když budete můj blog sledovat a já se budu těšit na články které pro Vás budu v budoucnu psát.

Mějte se pohádkově a ještě jednou DĚKUJU ♥ ..

Vaše Roumii 

12 komentářů:

  1. Zrovna v týdnu jsem koukala, že ses úplně ztratila. Vítej zpátky, přeju, ať se blog uchytí a hlavně ať Tě baví. Těším se na články, jsem ráda, že jsi zpět :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, jsem moc ráda, že ses vrátila. Moc jsem měla ráda hlavně tvé random články, ale četla jsem s chutí vše. Přeji hodně spokojených čtenářů a chuti do blogování :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná fotka :) jsem moc ráda, že jsi zpátky ! :) Ráda jsem četla tvůj minulý blog a mrzelo mě, že už jsi nepsala. Těším se na další články :))

    OdpovědětVymazat
  4. ^^ my děkujem tobě Romi :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ani nevíš, jak moc jsem ráda, že se vracíš, Romi:-) Vítej zpátky mezi námi, přeji spousty čtenářů a ať Tě blog baví:-) A už se těším na články:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Jej, tak to je SKVELE, ze si sa vratila, tvoj byvaly blog som mala velmi rada! Tak Ti teda prajem, nech aj tento je rovnako uspesny, no a snad Ta neprestane bavit! :) 😆

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥